Mazda 6
Re: Mazda 6
Velmi pekne! Striekal si to sam?
-
cierna matna zaklad grey gun
modra je miesana s pigmentom ( neviem presne asi nebula ) len som pridal malo pigmentu (povodne to malo byt trosku tmavsie )
podklad matna cierna
modra je miesana s pigmentom ( neviem presne asi nebula ) len som pridal malo pigmentu (povodne to malo byt trosku tmavsie )
podklad matna cierna
Preco, kvoli smerovkam v narazniku? Inac pripajam sa tiez, velmi pekne to vyzera. Kolko farby si spotreboval?touratech wrote:To je US verzia?
-
ano striekal som to sam podla poziadavky z Floridy . Na zaklade urcitych poziadaviek som
ziskal autorizaciu na striekanie
ziskal autorizaciu na striekanie
-
ano je to americka verzia. 2 galony zaklad a 4 galony konecna uprava . Dip pripraveny priamo na striekanie
Diper spoza mláky?
Striekal si to Earlexom? Ako dlho to už máš na aute? Máš ešte viac foto, prípadne iné autá? Radosť na to pozerať!

Striekal si to Earlexom? Ako dlho to už máš na aute? Máš ešte viac foto, prípadne iné autá? Radosť na to pozerať!
-
ano z druhej strany , teraz som ale na Slovensku. Je to od minuleho leta . Nemal som skor cas sa registrovat , lebo mam este ine zamestnanie.
Toto je moja zabava ktoru spustam oficialne od maja .
Toto je moja zabava ktoru spustam oficialne od maja .
-
chlape ty mas zlate ruky! nadhera neskutocne nieco
-
dakujem za uznanie , nie som profesional. Len som si nastudoval techniku striekania .Je potreba dodrzat presny postup a trpezlivost . Miesanie farieb som sa kedysi ucil v skole.
Mazda 6
Wyciagnij te daylighty :/
Poza tym fajna Mazda, podoba mi sie bardzo ten model.
Faktycznie brakuje tutaj fajnego kola
Poza tym fajna Mazda, podoba mi sie bardzo ten model.
Faktycznie brakuje tutaj fajnego kola